Visste du att...

Svenska Nintendo berättar om butikskvoterna för SNes Classic

Bergsala, eller svenska Nintendo, lade precis ut följande meddelande på Facebook.

Viktig information angående Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

Tillgången är begränsad men alla återförsäljare vet hur många konsoler de har att tillgå.

Av allt att döma finns det ett otroligt stort intresse för den nya spelkonsolen och det finns en överhängande risk att tillgången inte kan möta efterfrågan. Vi har från Bergsalas sida kommunicerat med alla våra återförsäljare så de vet exakt vilken volym de kommer att ha att tillgå och i nuläget finns ingen indikation på att vi kommer att få tillgång till fler konsoler i Sverige.

För att veta om just du kommer att få tag på en konsol ber vi dig ta kontakt med valfri återförsäljare som säljer konsolen och försäkra dig om att de har tillräckligt med konsoler för att täcka sina förbokningar.

Observera att inte alla återförsäljare tillämpar förbokningar. Om du är osäker, ta kontakt med det ställe du tänkt handla ifrån och hör dig för.

Lämna ett svar