Visste du att...

Blockbuster dyker upp på din Playstation 4

Idag lanseras även streaming-tjänsten Blockbuster i Sverige. Den är tillgänglig i den nya TV & video-sektionen på PS4. Blockbuster fokuserar på kvalitetsfilmer och nya tv-serier och kräver inget abonnemang.

Dessutom introducerar Sony en ny innehållsdriven videoupplevelse på Playstation 4. Via gränssnittet kan både hushållets spelare och andra familjemedlemmar lätt hitta och strömma de bästa videoklippen från Playstation Store och andra tjänster från tredje part. Det säger i alla fall Sony, vi har inte provat. Det nya upplevelsegränssnittet är till en början tillgängligt i Australien, Danmark, Finland, Frankrike, Italien, Norge, Spanien, Sverige, Storbritannien, Tyskland och Österrike.

Det nya gränssnittet för tv och video har bland annat…

  • Sökning från ett ställe – Hitta välbekanta eller nya filmer, tv-program, livesändningar och användargenererade material från alla PS4-videopartner på ett och samma ställe utan att behöva växla mellan olika appar.
  • Hitta populärt innehåll – Få snabb åtkomst till det bästa materialet från utvalda prenumerationstjänster, hyrvideoleverantörer och gratistjänster.
  • Få åtkomst till populära appar –Enkel åtkomst till ”Mina videor” på PS Store och de största videotjänsterna från tredje part, samt en fullständig lista över tillgängliga videoappar.Fler uppdateringar kommer att släppas i framtiden för att ytterligare förhöja och skräddarsy tv- och videoupplevelsen meddelar Sony.

Lämna ett svar