Visste du att...

E3 – dag ett avklarad

E3 är inte vad den en gång varit, men den är bättre i år än förra året. Alltid något.

De har sålt ett antal biljetter till icke branschfolk och det gör att det är mer PAX över E3 när det gäller köer och besökare som klätt ut sig till spelkaraktärer med mera. Snobbigt kanske, men personligen hade jag nog föredragit att det varit en exklusiv mediadag innan allmänheten – om än begränsad – släpptes in. Bäst hade varit om det bara var jag på mässan i och för sig. Men, det är trots allt kul att det är mycket folk i rörelse.

Som media finns diverse mediaexklusiva områden där köerna inte är så långa om det ens är några köer alls. Där har vi bland annat haft möjlighet att spela nya Mario, Fifa 18 och Everybody’s Golf med flera.

Nu är det midnatt och det får räcka med text. Ett par bilder nedan.

Lämna ett svar