Visste du att...

Försäljningssuccé för Nintendo Switch

Ett glatt mail kom från Bergsala – svenska Nintendo – idag…

Det är med mycket stor glädje vi kan bekräfta att den nya spelkonsolen Nintendo Switch har sålts i fler exemplar under lanseringshelgen i Europa än någon annan spelkonsol från Nintendo tidigare. Det är dessutom en av de största lanseringarna vi haft i Norden.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild, som lanserades samtidigt med Nintendo Switch, är en enorm succé med otroligt många toppbetyg världen över och en försäljning i Europa som är den bästa någonsin i Legend of Zelda-seriens 30-åriga historia. Inte bara det, The Legend of Zelda: Breath of the Wild är också det absolut bäst säljande Nintendo-spel någonsin som lanserats samtidigt med en spelkonsol i Europa. Det slår till och med spelet Wii Sports som hade det tidigare rekordet.

Mars är vanligtvis en ganska lugn månad i spelbranschen, men helt klart inte i år.

Lämna ett svar