Visste du att...

Mobile World Congress nästa vecka

Nästa vecka är det dags för Mobile World Congress i Barcelona. Det vill säga den stora mobiltelefonmässan där de flesta telefontillverkare visar upp sina nya telefoner för första gången. Samma mässa som få oss pryltokiga att vilja köpa en ny telefon – fast vi förmodligen inte alls behöver det.

LG G6 är nog den telefonen som jag personligen är mest nyfiken på. Samsung meddelade för ett tag sedan att de inte visar upp nya Galaxy S8, som annars hade varit den andra jag gärna sett. Det var inte länge sedan Pixel lanserades från Google, så de lär inte ha något nytt att visa upp. Kanske kan de meddela att den kommer till fler länder, men det gör liten skillnad då den tyvärr redan känns gammal – speciellt med LG och Samsungs nya lurar runt hörnet.

Lämna ett svar