Visste du att...

Game Developer Conference närmar sig med stormsteg

GDC i San Francisco närmar sig som rubriken säger med stormsteg. De två senaste åren har mässan varit fullständigt överöst med VR-spel och -upplevelser. I år kommer det nog inte vara någon skillnad, då ännu fler börjat utveckla till VR-glasögonen. Dock kan man förmoda att stor uppmärksamhet kommer att läggas på Nintendos monter, som säkert kommer vara lite större än vanligt, då deras nya Switch är runtom hörnet.

GDC är spelbranschens största mässa och det är lite av en firmafest för utvecklare. Många fester på kvällarna och många föreläsningar med trötta deltagare på dagarna. Expodelen är inte så värst imponerande och är mer skapad som ytterligare en nätverksyta. Utanför mässan finns hotellet W och deras lobby blir lite av vattenhålet eller mötesplatsen om man så vill för mässdeltagarna. Det har gjort att några kostnadseffektiva utvecklare med flera bara åker dit och spontant försöker träffa nya kontakter eller sätter ihop sina möten där.

Om du ska dit. Prioritera alla fester – det är där du gör mest nytta då alla är avslappnade och inte springer mellan möten.

Lämna ett svar