Visste du att...

Samsung släpper gaming-datorer under våren

På Samsungs presskonferens på CES-mässan i Las Vegas visade de en massa saker, så som nya tvättmaskiner och tv-apparater. Det sista de visade var en ny gaminglaptop som är uppgraderingsbar, så man inte blir sittandes med en utdaterad burk. Datorn verkar kompetent på pappret och ser lite ut som de lånat design från Asus. Jag provade den på mässgolvet och det enda jag reagerade negativt på var att deras touchpad är en hel touchpad, inte delad för vänster och höger musknapp. Det är samma som Alienware hade på sin 13-tummare och nu bytt ut till årets datorer. Förmodar att AW bytte till separata knappar som på de större datorerna på grund av klagomål. Personligen så ogillar jag hel platta enormt.

Samsungs burkar såg heta ut, men inte lika heta som Note 7. Nej, det vara bara ett skämt på den brandfarliga telefonens bekostnad. Datorerna såg som sagt högst ordinära ut, nästan lite väl simpla till och med. De kommer som 15 och 17 tum. Den vetskapen gav mig ett USB-minne i deras monter då de hade några koreanska Overwatch-spelare där och körde lite frågesport. Ingen kunde svaret – så någon nytta hade jag av presskonferensen.

Bilder. Googla vettja.

Lämna ett svar