Visste du att...

Pokémon Go är en supersuccé

Att Pokémon Go är en succé har nog alla fattat vid det här laget. Det fullständigt kryllar av poster på Facebook och andra sociala medier. Det har inte släppts in Sverige än, men vi har tjuvkikat på det i och med att vi har en amerikansk telefon – eller den är satt som det kort och gott.

Konceptet är briljant, vad annars kan man säga? Att man tvingas gå runt och leta Pokémon är ju ett smart sätt att få oss att röra på oss. Och att man ska behöva promenera fem kilometer för att ett ägg ska bli klart och kläckas, ja, det är ju bara ut och gå det. Här är två krabater som vi stött på och det enda vi har att klaga på – förutom att det kraschar lite här och där – är att det slukar batteri. Man kan tänka sig en ökning av försäljning av batteripacks så snart det släpps här hemma. Tur att Kjell & Co har rea på sådana?

IMG_2016-07-13-19501446
Även en Pokémon behöver handla ibland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2016-07-13-19332592

Lämna ett svar