Visste du att...

Badtofflor gjorda på hörlurssladdar

När pressmeddelandet kom tänkte jag först att det är ju bra att de kan återanvända hörlurssladdar, men så läste jag lite noggrannare och då visade det sig bara vara ett pr-trick för att poängtera att de nya hörlurarna är trådlösa och då kan man använda sladdarna som inte behövs till annat. Så från att rädda världen blev det bara ett pr-trick. Nåja, man kan inte få allt.

Sony har påbörjat ett samarbete med AURIA, ett ledande varumärke inom hållbart badmode, för att skapa en iögonfallande kollektion av rese-accessoarer tillverkade av överflödiga sladdar från Sonys nya hörlurar h.ear™. De har en design som gör det möjligt att lyssna på musik trådlöst med fantastisk ljudkvalitet och samtidigt slippa trassliga hörlurskablar.

wk27rcaj6zqrnplyz2tn[1] sxj1ji5b0yfvgdurbmea[1] doxx6esgw4csznsjnh0f[2]

Lämna ett svar