Visste du att...

Skor med Nintendo-motiv från Vans

Gillar du snygga skor från Vans och dessutom skor med Nintendo-motiv? Då ska du se fram emot den tredje juni för då kommer kollektionen från Vans x Nintendo att börja säljas i Sverige. Vans har låtit sig inspireras av 8-bitarsgrafiken från NES-tiden och då specifikt från spelen Super Mario Bros., Duck Hunt, Donkey Kong och The Legend of Zelda. Denna kollektion riktar sig till Vans- och Nintendo-fans i alla åldrar. Förutom skor innehåller kollektionen snygga accessoarer, ryggsäckar, väskor, strumpor och kepsar.

På bifogad bild ser du ett urval av de skor som kommer. Kanske gillar du Super Mario Bros. Tie-Dye där Mario, Power-Ups och Goombas utgör motivet. Eller kanske föredrar du motiv från The Legend of Zelda där du också hittar några klassiska citat från spelet.

Utöver de skor som syns på bilden kan du se fram emot skor med motiv baserade på Princess Peach, Duck Hunt, Donkey Kong, NES-handkontroller med mera. En cool detalj är också att det står ”Game Over!” under skorna.

Kollektionen från Vans x Nintendo kommer vara tillgänglig för alla spelare i olika åldrar över hela världen från och med den tredje juni. Besök http://www.vans.se/ för mer information om var du hittar närmaste butik.

VansNintendo

Lämna ett svar