Visste du att...
5

The Sims 2 Djurliv

Sims säljer enorma kvantiteter – och vi kan inte riktigt förstå varför.

The Sims är The Sims är The Sims. Så även denna gång. Månadens smak utspelar sig på en veterinärklinik vilket medför en hoper gulliga djur. Bortsett från att det är en riktig välgjord konvertering av konceptet till Nintendo DS är det också det enda goda jag har att säga om spelet.

För de som ännu inte tröttnat på att laga mat, sova och gå på toaletten åt sin sim får man nu även nöjet att göra samma sak med en skock husdjur. Själv blir jag uttråkad nästan direkt. Nu bör det ju tilläggas att jag aldrig varit något större fan av spelserien, så gillade man de tidigare femtielva spelen lär man ha exakt samma sak att hämta här.

Men jag talar för mig själv och inte för den majoritet som bevisligen köper The Sims varje månad. Och jag tycker då som nu att det är ett meningslöst spelupplägg. Att det dessutom är ytterst svårhanterligt för vänsterhänta vinner inga extrapoäng hos mig, som är av den läggningen. The Sims 2 Djurliv är ett spel för de redan frälsta, men vi som inte redan gillade det tidigare har inget att hämta här.