Visste du att...
7

NBA 2K7

Vill du spela basket med Shaquille och grabbarna är det här ditt bästa val i år.

Basket är inte den största sporten vi har här i Sverige, men den växer hela tiden. I USA är sporten gigantisk och att ha ett basketspel till en konsol är ett måste. Take 2:s spelsektion, 2K Games, satsar stenhårt på sitt spel och har rekryterat Shaquille O’Neal som omslagskille – och det kan inte vara helt gratis.

Precis som alla andra sportspel som är licensierade finns allt man någonsin kan önska sig. Spelarna, lagen och så vidare. Det här är numera en självklarhet och det behöver knappast nämnas. För en normalt intresserad gör det ingen skillnad att spelarna är lika sina riktiga jag, eller om de skjuter sina hoppskott precis som i verkligheten. För den som är en fan av sporten är det här givetvis ett måste och något som uppskattas till 100 procent.

Spelet är snyggt och realistiskt. Motspelarna är inte några dumbommar, utan vet vad de sysslar med. Kontrollen funkar bra och ställer inte till några större problem. Det förutom straffkasten som är lite kluriga.

NBA 07 är en tuff konkurrent till NBA 2K7, men 2K Sports basketspel drar det längsta strået och är det basket du ska spela på din Xbox 360 är det här det bästa alternativet.