Visste du att...
7

Grid

Grid

Codemasters är en av mina favoritstudios och racinggenren tillhör mina favoritgenres – så det här borde ju bara kunna bli bra. Eller?

Snyggt och tufft
Grid är polerat och har en massa attityd. Bilarna är alla snabba, men de långsammaste är rena sköldpaddor mot de snabbaste. Det gör att spelandet blir varierande. Det finns dock bara sex olika typer av klasser om jag räknade rätt. En av dem är amerikanska bakhjulsdrivna sportbilar, vilket är den som jag personligen har svårast för. De är tunga och har för mycket kraft på bakhjulen. Men det är kanske en smaksak.

Tunt
Ordet tunt beskriver tyvärr Grid ganska väl. Det är inte så fruktansvärt kul i längden. Efter att ha spenderat en väldans massa timmar med spelet och låst upp de flesta av tävlingarna och fått en hel del achievements känner jag mig rätt nöjd. Jag är inte sugen på att spela speciellt mycket mer och då har jag bara spelat under några dagar. Man kan tycka att ett spel borde hålla längre.

Nej
Trots att jag gillar Coders och gillar bilracing så kan jag inte rekommendera det över andra redan befintliga spel på marknaden.