Visste du att...
8

Formula One Championship Edition

Gillar du Formula 1 är det här ett givet spel i din samling.

Formula 1-spel är både bra och dåliga på samma gång. De kräver ett intresse från spelaren för att man ska få ut allt av spelet – det gör att fans av sporten älskar dem medan vi andra tycker de är rätt träiga. Sådärja, då har jag utannonserat min ställning i den frågan.

I Formula One har man verkligen tagit fasta om det och spelet har alltid lutat åt simulatorhållet, vilket gör det till ett ännu bättre spel för fansen. Det har en rekorderlig träningsavdelning som förklarar en massa om bilen och dess beteende. Den här är minst sagt viktig för framfarten i spelet.

Grafiken är bra och körkänslan är verkligen på plats. Och när man sitter i högre hasigheter känner man verkligen hur snabbt man forsar fram. Hastighet är lite läskigt tycker jag personligen, tunnelseendet kommer som ett brev på posten.

Är du en fan av Forumla 1? Om du svarar ja på den frågan, då är det här ett tveklöst köp. Ett måste. Är du en fan av simulatorracing, då är det här eventuellt en bra titel. Förlåtande är inget ord som är beskrivande för Formula One och spelar du främst arkadracing, då kan du nog glömma Formula One. Det är som du säkert listat ut av de ovanstående krångligheter verkligen upp till ditt intresse för sporten som bestämmer om det är ett bra spel eller inte. Formula One har allt det ska ha och du är den slutliga domaren.