Visste du att...
7

Fight Night Round 2

Gillar du boxning är Electronic Arts Fight Night ett av de bästa spelen på marknaden.

Gillar du boxning är chansen stor att du spelat något av Electronic arts otaliga boxningsspel. Här är ännu ett och det heter Fight Night Round 2.

Det hela går självklart ut på att boxas och att vinna över den man möter. Det är spelet i ett nötskal och sporten också. Just att det är ett så pass simpelt upplägg är det som gör att de som inte är riktiga boxningsentusiaster tröttnar. Det är svårt för boxningsspelen att vara lika underhållande som fightingspel där man hoppar, sparkas, gör mängder av häftiga grepp och kast. Klart att boxning är sportspel, men de konkurrerar om icke boxningsfans som ser det hela som fighting.

Utvecklarna har jobbat hårt med att just göra spelet mer varierat för de som inte följer boxning maniskt, slagsystemet är bra och lättillgängligt. Jag tycker att jag har bra kontroll över min karaktär – som heter Johanson då maximala antalet tecken var åtta. Jag duckar, blockar och slänger på en riktig rallarsving mellan varven. Jag är absolut ingen boxningsfan men är fortfarande relativt road av spelet. De som gillar sporten kommer säkerligen att få ut ännu mer än jag.