Visste du att...

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition för OS i Paris 2024

OS Galaxy Z Flip

Samsung introducerar en specialdesignad Galaxy Z Flip6 Olympic Edition som kommer att delas ut till nästan 17000 atleter vid OS i Paris 2024.

Den nya modellen, som är den första specialutgåvan av en smartphone från Samsung med Galaxy AI, är särskilt utformad för att förbättra atleternas upplevelser under spelen. Den kommer med förinstallerade exklusiva tjänster och appar, och atleterna får tillgång till den redan innan den officiella marknadslanseringen.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition har en kompakt och mångsidig design i en gul färg, dekorerad med de olympiska ringarna och de paralympiska agitos i guld. För att ytterligare förstärka exklusiviteten har Samsung samarbetat med det Paris-baserade lyxhuset Berluti, vilket resulterat i ett specialtillverkat Flipsuit-fodral i Venezia-läder.

”Samsung har i nästan tre decennier drivit utvecklingen av mobilteknologi för att stödja de olympiska och paralympiska spelen och deras atleter,” säger Stephanie Choi, EVP & Head of Marketing of Mobile eXperience Business på Samsung Electronics. ”Vi är hedrade att kunna erbjuda vår senaste innovation till de inspirerande atleterna vid Paris 2024 och ser fram emot hur vår teknik kommer att berika deras upplevelser.”