Visste du att...

E3 läggs ner permanent

E3 2018

E3 är nedlagd

E3 har alltid varit vår favoritmässa och nu när beskedet kommer, efter en massa svammel över de senare åren, att mässan läggs ner permanent är det en rätt jäkla tråkig nyhet.

En epok som går i graven
Att inte varje juni åka till Los Angeles för att besöka Los Angeles Convention Center suger.

”We know the entire industry, players and creators alike have a lot of passion for E3. We share that passion. We know it’s difficult to say goodbye to such a beloved event, but it’s the right thing to do given the new opportunities our industry has to reach fans and partners.” sade ESA-chefen Stanley Pierre-Louis i en intervju med Washington Post.

Det här innebär att gode Geoff inte bara äger digitala evenemang, utan han är nu även kungen av pressevent. Summer Game Fest Play Days uppstod snabbt när E3 föll pladask. Första året var Play Days rätt mediokert, men nu senast hade det blivit dubbelt så stort. Får se vad som händer nu när E3 gett upp.

nintendo e3