Visste du att...

Nytt svenskt spel – Veil

Veil

Linköpingbaserade Graewolv visar idag upp kommande Veil för första gången och de gör det med en gameplay-film.

Den demoniska påverkan från The Veil smyger in, och de stridande fraktionerna i Velumgrad för sin maktkamp till randen av fullskaligt krig. Styrda av de mystiska Äldste bildar du löst sammankopplade Okulta Operatörsteam med andra krigsmagiker. För att tillfredsställa din ockulta ambition och stilla din törst efter förbjuden kunskap tar du på dig dödliga uppdrag och utforskar Velumgrad och dess skuggvärld, The Veil.

”Vi är mycket glada att kunna presentera VEIL idag. Graewolv är fortfarande ett litet team och i de tidigare utvecklingsstadierna, men underhållning och spel handlar om publiken – spelarna – och vi ville dela denna teaser så tidigt som möjligt”, säger Martin Ekdal, grundare och VD för Graewolv. ”Vi tror starkt att Veils värld kommer att slå an hos fans av skjutarspel, mörk fantasy och actionskräck. Veil går sin egen väg och vi ser mycket fram emot att se vad spelarna kommer att tycka.”

Vill du veta mer om spelet, då är det bara att besöka Steam-sidan och varför inte lägga till på önskelistan för framtida uppdateringar.