Visste du att...

Dreamhack meddelar Stockholms-evenemang

Dreamhack Stockholm

Är du trött på att åka till spelevent i Jönköping där medioker hockey spelas och hellre vill åka till en stad där ingen elithockey spelas överhuvudtaget? Då löser Dreamhack det åt dig.

Stockholm
Gissar att texten ovan kommer irritera någon och självklart skojas det, för det spelas ju extremt medioker elithockey i Stockholm… Men nu till saken. Dreamhack har meddelat att de kommer att arrangera evenemang i Stockholm nästa år – närmare bestämt november 22-24. Tittar man på deras hemsida förefaller det som att de kommer att lägga ner Dreamhack Winter och det är ju supertrist. För utställare borde det vara bättre med två evenemang då man kan använda montern flera gånger, nu är det ofta uppbyggt för ett tillfälle och sedan slängs det. Både dyrt och inte så jäkla grönt tänk där.

Dreamhack Stockholm kommer att äga rum i Stockholmsmässan i Älvsjö, vilket gör att bara några veckor innan kommer Comic-Con Stockholm att husera på samma plats. Frågan är om evenemangen äter upp varandra.

Dreamhack Summer rullar på som vanligt. Det tröttare av de två Jönköpingseventen, så frågan är om det kommer att överleva många år till om Stockholm funkar. Allt blir inte guld som glimmar i Stockholm och många har försökt, men inte klarat av att göra ett Dreamhack Winter i huvudstaden. Får se om Dreamhack själva klarar av det.

dreamhackBilder från Dreamhack Winter.