Visste du att...

Warhammer 40,000 Space Marine 2 försenat

2024 är året för Warhammer 40,000 Space Marine 2

Vad är det bästa en utvecklar kan göra nu för tiden? Skjuta upp sitt spel.

Polera mera
Låt oss förklara. Att meddela att spelet försenas ger numera inte arga kommentarer, utan det ger trovärdighet och visar att spelet kvalitet och spelarnas upplevelse är det viktigaste för utvecklaren. Spelarna ger tummen upp och ger oändligt stöd till utvecklarna. Sedan om anledningen är de tidigare nämnda eller inte, det är en annan femma.

Det är många utvecklare som har försenat sina spel, många har gjort det många gånger dessutom. Nu har Focus gått med i förseningsklubben med Space Marine 2. Det är numera en titel för 2024 – andra halvan till och med.

Warhammer-spel har ofta rätt långa och besvärliga namn, men om man kikar på trailers från spelet så skulle man kunna döpa det till Gears of Warhammer – för det är mer än likt Gears of War. Mer än likt.