Visste du att...

Steamworld Build släpps i december

Steamworld Build

Thunderful Group har meddelat att spelet Steamworld Build kommer att lanseras på PC, Xbox, Playstation och Nintendo Switch den 1 december 2023.

Xbox Game Pass
Steamworld Build kommer även att vara tillgängligt från dag ett på Xbox Game Pass. Thunderful har också meddelat releasedatum för tre ytterligare spel under 2023 på Gamescom.

SteamWorld Build är det senaste tillskottet till den prisbelönta och miljontals sålda SteamWorld-franchisen. Spelet, där du bygger och hanterar en västernstad för gruvdrift som bebos av ångdrivna robotar, är utvecklat av det interna studion The Station som är baserad i Karlshamn.

Andra spel som också fick datum…
Spelutvecklingsstudion Coatsink har meddelat att plattformäventyret Astronimo kommer att släppas på Steam Early Access den 27 september 2023. Även Islanders VR är utvecklat av Coatsink och kommer att släppas på Oculus Quest 2 och Quest Pro den 28 september 2023. Slutligen kommer Wordless från Thunderfuls serie av externt utvecklade spel att lanseras den 4 oktober 2023 på PC, Xbox, Playstation och Nintendo Switch.