Visste du att...

Gillette och Razer släpper rakhyvel

Rakhyvel

Gillette och Razer lanserar nu i ett samarbetet som man kan fundera på om det inte borde varit gjort för typ 100 år sedan – en rakhyvel.

Razer-desgin
Den speciella rakhyveln har Razers trehövdade ormlogga med vad de kallar en syragrön färg och garanterar en noggrann och effektiv rakning.

Tanken på en ”Razer Razor” började som ett aprilskämt som blev viralt och startade dialogen mellan de två företagen.

”Efter att Razer Razor introducerades som ett skämt har vi haft en stark önskan att designa en sådan själva. Och nu är vi glada över att kunna ge våra fans vad de har bett om. Det här samarbetet har resulterat i en design som skapats av båda våra designteam och som har det bästa från både Gillette och Razer med fokus på kvalitet och välbefinnande”, säger Ayesha Durante, global marknadschef på Razer.

Vi funderar på om det är AI som översatt citatet ovan… Men oavsett så är det självklart ett klockrent samarbete. Gillette gjorde var med på Twitchcon i Berlin för några år sedan och då spelades det Fortnite, vilket nog måste ses som att lägga grunden för framtiden – för majoriteten av Fortnite-spelare rakar sig inte… på några år. Gäller att fånga upp spelarna när skäggväxten kommer och innan det blir yvigt skägg.