Visste du att...

IO Interactive öppnar studio i Brighton

IOI Brighton

Danska IO Interactive, mest känd för Hitman-serien, öppnar en ny studio i Brighton.

Sydkusten av England
IOI Brighton blir IO Interactives femte studio och ansluter sig till de befintliga teamen i Malmö, Köpenhamn, Barcelona och Istanbul. Kärnteamet på IOI Brighton är redan på plats och med företagets utvecklingsfilosofi att arbeta med vilket projekt som helst från vilken studio som helst innebär det att utvecklingen av Project 007 flyttas till Storbritannien. Det är väl där som James Bond gör sig som bäst kan man tänka.

”Vi är extremt stolta och glada över att öppna vår nästa studio i Brighton, där vi ser enorm potential att utvidga vårt otroliga team och attrahera de allra bästa talangerna från den spännande utvecklingsscenen i Storbritannien. Vi ser fram emot att expandera vår verksamhet till nya områden och tror att IOI Brighton är en oerhört attraktiv destination för utvecklare inom alla områden,” säger Hakan Abrak, VD för IO Interactive.

Vi ser fram emot att titta på Bond-spelet, även om det hade varit roligare om det kom från Malmö i våra patriotiska ögon.