Visste du att...

Wayfinder – Ny svensk studio baserad i Umeå

Wayfinder Games

En ny studio meddelades med säte i Umeå och den grundades – som i så många andra fall – av branschveteraner.

Umeå och remote
Studion har adressen i Umeå, men man kan läsa på deras hemsida att de är ”forver remote” och det borde innebära att de likt AIK är överallt? Vem som är studions ansikte utåt vet vi inte riktigt, men bland veteranerna återfinns bland annat Harads egen Dennis Brännvall som jobbat på DICE. Vi känner i ärlighetens namn till en handfull av dem, men ni kan själva besöka hemsidan och läsa mer om både studion och de som jobbar där.

Spännande folk är det och de kommer säkert att visa upp ett spännande spel framöver. Vi ser fram emot vad det än är. Den enda ledtråden vi har är ”We’re building a new kind of RPG” som hemsidan säger.