Visste du att...

Liquid Swords plan är att nå 100 anställda under 2023

Fler anställda på Liquid Swords

Som så många andra har svenska studion Liquid Swords lagt ut lite planer och visioner för 2023.

100 personer
I december 2022 firade Liquid Swords två år. En månad innan det passade de på att visa upp lite bilder från vad de jobbar med och de var himla snygga, men säger inte så värst mycket om vad de håller på med. De har samlat en skara seniora utvecklare och vad det än är blir det säkert ett spel att hålla ögonen på.

De har vuxit snabbt, eller relativt snabbt i alla fall om man ska jämföra med andra studior som poppat upp i Sverige. Tänker på Embark bland annat. Noll till 100 på två år och hur-många-månader-det-nu-tar, det är en rätt bra takt. Liquid Swords fick också in lite extra kapital från Kina nyligen och det gör rekryterandet lite lättare.

Förutom att de ska växa mer i antal anställda berättade de också att de flyttar till ett nytt kontor som gör att alla kan sitta på samma våning till skillnad från två våningar i dagsläget.

Deras post kan läsas här.