Visste du att...

Liquid Swords visar upp lite bilder

Pengar in och bilder ut

Tidigare i veckan berättade nya studion Liquid Swords att de fått lite kinesiska pengar och sedan dök det upp lite bilder.

Christofers nya studio
Avalanches medgrundare Christofer Sundberg lämnade lavinen för några år sedan och har sedan dess gjort annat för att sedan starta upp en ny studio som heter Liquid Swords. De har rekryterat en massa namnkunniga utvecklare och de har vuxit rätt snabbt. Ingen vet dock vad de håller på att utveckla – eller någon vet det säkert, till exempel de själva. Det hoppas vi i alla fall.

Det de gör är i alla fall nog intressant för att få kinesiska Netease att kasta in en hög med pengar i företaget. Nu vet vi inte om det är en hög med pengar, men vi förmodar att det är en rejäl slant. I och med att pengar in meddelades till världen dök det även upp två bilder från vad de flytande svärden jobbar med. De bilderna kan beskådas över och under. Det ser våldsamt ut och vi väntar med spänning på vad det än är.