Visste du att...

Biomutant kommer till Playstation 5 och Xbox Series

Biomutant thq nordic

Fler versioner av svenska Biomutant

Har du sett fram emot ett snyggare Biomutant? Då kommer nya fräscha versioner versioner för de som äger en Playstation 5 eller Xbox Series X|S.

Gratis uppgradering
Om du äger spelet till en tidigare generation av konsol kommer uppgraderingen till senaste generationen tv-spelskonsoler att vara gratis. Dagen det händer är den 6 september. Äger man inte redan spelet går det lös på 40 Euro.

Playstation 5-relaterade prylar inkluderar tre olika grafikinställningar
• 30 fps, 4k
• 40+ fps (genomsnitt 50-60 fps), upp till 4k
• 60 fps, 1440p

”Biomutant on the PS5 unleashes not only framerates but also the power of the Dualsense. Feel even more immersed with haptic feedback, adaptive triggers, motion control, and speaker sound. On top of that the PlayStation-exclusive Activity Cards will also offer a variety of different ways to jump straight back into Biomutant. If you already own the PlayStation®4 version, you will be able to upgrade to this enhanced version for free and you can even bring those delicious PS4 save files with you!”

Xbox Series X|S
Xbox Series X har ”native 4k” med upp till 60 FPS
Xbox Series S har 1440p även där med 60 FPS

Tre grafiklägen för Xbox
• 30 fps, 4k (1440p, Series S)
• 40+ fps (genomsnitt 50-60 fps), upp till 4k (1440p, Series S)
• 60 fps. 1440p (1080p, Series S)