Visste du att...

Kirby and the Forgotten Land-demo ute nu

Demo för Kirby and the Forgotten Land finns nu på Nintendo Eshop

Kirby and the Forgotten Land kommer till Nintendo Switch den 25 mars. Om du vill testa Kirbys olika kopieringsförmågor och nya Mouthful Mode finns en demo att ladda ned från Nintendo Eshop.

I Kirby and the Forgotten Land får man följa med Kirby på en resa genom en mystisk, men samtidigt livfull värld fylld med Waddle Dees. En värld redo att räddas och som bjuder på många utmaningar i plattformsmiljö. Demoversionen, som finns ute redan idag på Nintendo Eshop, innehåller tre banor från den första världen i spelet. Den låter spelare prova några av Kirbys förmågor och få en glimt av detta väldigt märkliga land där övergivna strukturer från en tidigare civilisation och en ytterst otämjd natur möts. Det är till och med möjligt att ta sig an den första bossen i spelet, den skräckinjagande besten Gorimondo. Om man spelar igenom demoversionen får man dessutom en kod som sedan kan användas för att låsa upp föremål i den fullständiga versionen av spelet.

Demoversionen ger också en inblick i Kirbys nya Mouthful Mode. Med den här senaste förmågan kan Kirby andas in stora föremål och förvandlas till något riktigt kraftfullt som hjälper vår rosa hjälte att ta sig an olika hinder eller lösa pussel. Kirby kan andas in en bil och åka runt och krossa föremål, en varuautomat för att skjuta läskburkar, en glödlampa för att lysa upp sin omgivning och till och med en vägkon för att sticka hål på vattenledningar bara för att nämna några.

Denna mystiska värld som Kirby besöker är fylld av utmaningar, mäktiga fiender och häftiga äventyr. En andra spelare kan till och med haka på som Bandana Waddle Dee, vilket gör att vem som helst kan bjuda in en vän eller familjemedlem till äventyret.

Passa också på att koppla av i Waddle Dee Town, som fungerar som äventyrets hub. Staden kommer att utvecklas baserat på antalet räddade Waddle Dees, med olika butiker och spel som öppnar upp längs med vägen. När staden växer kan Kirby hjälpa till i Waddle Dee Café, utveckla sina kopieringsförmåga i Waddle Dee’s Weapons Shop eller njuta av fritidsfiske.