Visste du att...

Corsair släpper hårddisk till Playstation 5

Fler spel snabbare

Corsair ger den händige möjligheten att installera en större och snabbare hårddisk än den som följer med konsolen.

M.2 Solid State Drive
Vill du inte hålla på att radera spel om vart annat kanske Corsairs nya hårddiskar är något för dig. Även för de som bara vill ha en snabbare hårddisk då de finns från 500GB, men ärligt talat då är det inte värt pengarna eller besväret. 4TB är nog allt annat än billig, men den är nog den som skulle vara värt besväret. De finns också i 1TB och 2TB.

Så här säger Corsair om diskarna
The MP600 PRO LPX is specifically crafted for optimal performance in PlayStation 5, right out of the box. A specially designed low-profile aluminum heatsink ensures the MP600 PRO LPX remains cool even under the highest in-game load, and fits perfectly inside the console. Installation takes minutes, does not affect your console’s warranty, and is instantly detected by your system on startup, enabling up to 4TB of additional capacity. Loading large game files blisteringly fast – directly from the SSD – MP600 PRO LPX leaves external storage alternatives in the dust and allows you to experience your games at their uninterrupted best.

Beneath its low-profile heatsink, the MP600 PRO LPX boasts extreme storage performance with up to 7,100MB/sec sequential read and 6,800MB/sec sequential write speeds* for phenomenal read, write, and response times. Using high-density 3D TLC NAND and Dynamic SLC NAND cache, the MP600 PRO LPX also offers superb storage endurance to last throughout your console’s lifespan and beyond, backed by a comprehensive five-year warranty.

Pris saknas
Tyvärr fick vi inte några priser, men de kan finnas redan nu på hemsidan för dem som är hugade spekulanter.