Visste du att...

Sony köper Bungie för 3,6 miljarder Dollar

Sony gör en Microsoft

Microsoft har öppnat lädret på senare tid och Sony vill bevisligen inte vara sämre.

Bungie
Sony Interactive Entertainment har idag meddelat att de kommer köpa Bungie, ni vet de där som skapade Halo en gång i tiden, för 3,6 miljarder Dollar. Numera är Bungie mest kända för de populära Destiny-spelen.

Microsoft har gått på köpoffensiven på senare tid och det är väl inte mer än naturligt att Sony utökar sin utvecklarskara. Bungie kommer enligt informationen att fortsätta att ha alla plattformar i fokus, men man kan väl ana att Sony får någon fördel av det hela. Kanske kommer deras spel ligga till grunden för Sonys ryktade Game Pass-upplägg?

Senast Microsoft köpte studios så blev det Activision Blizzard om det är något som någon lyckats missa.