Visste du att...

EGX-mässan i Birmingham flyttar till 2023

PAX East cosplay mario

EGX Birmingham ställs in

Ännu en mässa som flyttas på grund av anledningen vi alla känner till.

2023 är det nya 2021
Mässarrangörerna har varit heta på gröten när det gäller att arrangera mässor och det förstår man väl när det är deras levebröd. CES i Las Vegas körde på trots att de stora namnen trillade av en efter en. GDC i San Francisco säger att allt går enligt planerna. Det kanske är lite strutsmentalitet, men de hoppas kort och gott att Covid ska försvinna och vem gör inte det? Sedan är det nog många som tycker det är dumt att försöka innan vi har facit i hand.

EGX Birmingham, som säkert de flesta inte ens visste om att den fanns, har nu flyttat ett helt år längre bort. 2023 kommer mässan att arrangeras i stället för 3-5 mars i år. Alla som köpt biljetter får tillbaka pengarna. En månad innan är inte världens bästa framförhållning, speciellt för utställare. Dock ska de väl ha ett plus för att de fattade beslutet och inte bara flyttade fram mässan ett par månader som vekar vara standard för många.

En fråga som många ställer sig är om det kommer besökare till mässor och det gör det bevisligen, bara inte lika många som det gjort tidigare. 2020 hoppades vi på att 2021 skulle bli bättre, 2021 hoppades vi på att 2022 skulle bli bättre. Nu känns det lite som 2023, det är året med stort Å det. Framtiden får utvisa.

pax east 2019Bilder från PAX och den gamla goda tiden. Det var bättre förr.