Visste du att...

Oneplus 10 Pro – Officiell data meddelad

Oneplus 10 Pro

Andra generationens Hasselblads-kamera via trippelkamera (48-50-8 MP) på baksidan och 32 MP på framsidan. Allt sköts av en Snapdragon 8 Gen 1 Mobile-processor.

Skärmen är 120 Hz Fluid AMOLED med LTPO, vilket gör att skärmen kan justera hur många hertz som används för olika aktiviteter för att spara batteriet. Batteriet är på 5000 mAh och kan laddas väldigt snabbt via den medföljande 80 Watts-laddaren. Vill man ladda trådlöst går det i 50 Watt, vilket är snabbare än många telefoner laddar via sladd. Man kan även ladda trådlöst åt andra hållet om man ha några saker som behöver laddas funkar telefonen som batteripack. Oxygen OS 12 sköter allt och den rullar på Android 12.

Där har vi allt vi vet i dagsläget. Mer information kommer fortlöpande, men allt kommer – annars vore konstigt – att vara tillgängligt från och med den 11 januari då telefonen är släppt i Kina.

Slutsatser vi kan dra av bilderna är att skärmen kommer spilla över på sidorna, vilket är något ingen efterfrågar. Som tur är kan man leva med det. Telefonen ser också väldigt snygg ut och det kan tänkas att någon på designavdelningen sneglat lite på Samsung.