Visste du att...

Embark visar upp sitt första spel – Arc Raiders

Arc Raiders

Embark visar upp sitt första spel och gör det till svenska toner.

Arc Raiders
Det är nog många som varit nyfikna på vad som händer hos nya svenska studion Embark. De har vuxit enormt snabbt och blev kort en av de större i landet när det gäller antalet anställda. Nu har de tagit bladet från munnen och visar upp sitt första spel som heter Arc Raiders. Som trailern kommer visa så ser det riktigt trevligt ut och det kommer till Xbox Series X|S, Playstation 5 och PC. Spelet kommer vara Free-to-play och släpps någon gång under 2022. Vi förmodar att det innebär senare halvan av året, men det är bara en gissning från vår sida.

Svenskt som sjutton
Förutom att spelet är utvecklat i Sverige så har de också gjort det goda valet att ha Robyns ”Dancing on My Own” som musik i trailern. Det gör en lite extra stolt över våra svenska utvecklare.