Visste du att...

Big Brain Academy-demo ute nu

Big Brain Academy: Brain vs Brain

Ladda ned demo för Big Brain Academy: Brain vs Brain.

Testa
Nu finns en demo för Big Brain Academy: Brain vs Brain att ladda ned från Nintendo eShop för alla som har en Nintendo Switch. I demon kan spelare testa Stretch mode, som erbjuder olika pussel som utmanar hjärnan på tre olika sätt. I fullversionen av spelet kommer det finnas ytterligare pussel som utmanar hjärnan på ytterligare två olika sätt.

Utöver det kan man också testa Party mode, som är upp till fyra spelare där man kan utmana varandra och försöka samla så mycket poäng som möjligt genom att klara av olika utmaningar så fort det går. Varje spelare ställer in sin egen svårighetsgrad. Allt från den allra enklaste som heter Sprout Class till den svåraste med namnet Super Elite Class. På det sättet kan även de allra yngsta barnen vara med när familjen spelar tillsammans.

Doktor Lobe
Ingen akademi skulle vara komplett utan en professor och här är det den framstående Doktor Lobe som är värd. För den som köper hela spelet finns ännu fler spellägen tillgängliga, som Test Mode, där spelarna kommer att ta sig igenom fem aktiviteter så snabbt som möjligt. Dr. Lobe kommer att belöna spelaren med Big Brain Brawn-poäng baserat på spelarens prestation, vilket hjälper till att tjäna mynt i spelet som kan användas för att låsa upp kostymer till sin avatar.

Om man behöver träna innan nästa match finns det alltid Practice Mode, där vem som helst kan spela sina favoritaktiviteter för att försöka få höga poäng och medaljer. För att se hur din hjärna står sig inför hela världen kan du hoppa in i Ghost Clash mode och tävla mot andra användares data. Spelare kan också tävla mot andra på sin kompislista, familjemedlemmar som har profiler på samma Nintendo Switch-konsol eller andra spelare över hela världen.