Visste du att...

Remedy öppnar kontor i Stockholm

Remedy öppnar kontor i Stockholm

Stockholm blir ännu hetare som utvecklarstad med ännu en studio. Finska Remedy är det som ska in och slåss om arbetskraften.

Sisu
Det finns redan finska fåglar i Stockholm, men nu kommer det fler finnar och det är Remedy. Det är en studio som många känner till och har säkert spelat några av deras spel. Stockholm är en het plats för utvecklare, men det ställer även till en del då många rekryteringar blir från andra studios. En annan sak är att det är rätt ont om bostäder och det kan vara svårt att importera nya Stockholmare.

2022
Kontoret, eller studion om man hellre vill, öppnar under 2022 och de har ambitioner att anställa 25 utvecklare. Exakt var deras studio kommer vara placerad vet vi inte i skrivande stund, men vi drar en gissning att det blir någonstans på Södermalm. För de som inte känner till Stockholm så är det på Södermalm som man hittar Dice, Fatshark, Avalanche, Paradox, Experiment 101 och Raw Fury bland andra.

Välkommen till Sverige Remedy.