Visste du att...

Forza Horizon 5 har över 4,5 miljoner spelare

Forza forsar fram

Microsofts senaste upplaga av racingspelet Forza rullar på fram när det gäller antal spelare.

4,5 miljoner förare världen över
Microsofts rätt fantastiska speltjänst Gamepass gör att spel som finns där från dag ett når ett stort antal spelare direkt. Back 4 Blood var senast att kommunicera antal SPELARE, det vill säga inte exemplar sålda. Nu är det Forza som har nått 4,5 miljoner spelare sedan i måndags när det lanserades. Imponerande. Även om Forza Horizon 5 hade sålts på sedvanligt sätt hade det förmodligen varit en succé, men knappas i det här tempot.

Vi håller som bäst på att spela Forza Horizon 5 och med lite tur kommer en recension att publiceras inom kort. Vi behöver bara lägga några hundra mil till på våra bilar.