Visste du att...

Xbox Cloud funkar nu på din dator och Apple-mojäng

Game Pass överallt

Vi gillar Game Pass och det är svårt att inte göra det när Microsoft konstant förbättrar tjänsten.

Spela överallt
Vi har tidigare testat att spela Xbox-spel via Microsofts molntjänst på en mobil och det funkar alldeles utmärkt. Nu har Microsoft meddelat att man uppdaterar hårdvaran i serverhallarna för att inte ge en Xbox-upplevelse, utan en Xbox Series X-upplevelse. Men den dagsfärska nyheten är att man nu kan spela molntjänsten via sin PC och Apple-prylar.

Om man bortser från att man kan spela på Iphone och Ipad, som bara är ett breddat utbud då tjänsten som sagt finns på Android sedan rätt länge, så är PC-delen en glad nyhet. Att kunna spela på datorn, utan att behöva ladda ner något och dessutom sänker kraven på hur avancerad dator man behöver, det är en glad nyhet.

Läs mer om det hela och varför inte testa det om du är Game Pass Ultimate-prenumerant. Här hittar du mer information.