Visste du att...

David Polfeldt lämnar sin post på Massive

David Polfeldt lämnar sin post

Varför lämnar man sin post, är det för att man inte får sin post längre då man inte är på den adressen och därav lämnar den?

17 massiva år
David Polfeldt som är Managing Director, typ chef, på Massive gör sina sista dagar nu efter 17 år på Massive. Han kommer att ta lite – förmodligen välförtjänt – ledigt och sedan inta en ny strategisk roll inom Ubisoft.

”Seventeen years ago I joined a small Malmö-based indie-studio in a role that the founder defined as ‘Mister FixIt’. Little did I know what a roller-coaster adventure it would become!” säger David Polfeldt. ”When we signed Star Wars, and finally completed our beautiful building Eden in 2020, I felt an overwhelming sense of completion, as if I had achieved everything I once dreamt of. Standing on the solid foundation of The Division, Avatar, Snowdrop, and Ubisoft Connect, the studio is in fantastic shape, and I am exceptionally grateful for what we have accomplished together. Before I embark on a new adventure in Ubisoft, I will try something else which is new and exciting to me: a long break! Wish me luck, and see you in 2022.”

Som han säger ovan. Lycka till. Även om det nu gäller att vara ledig, men vi tror att David kommer bli bra på att slå dank lagom till han ska tillbaka till jobbet.