Visste du att...

E3 avslutar årets upplaga med en show den 15 juni

xbox E3

E3 har också en show

Alla har en show när man inte kan träffas på gemensamma ställen, så självklart ska E3 också ha det.

15 juni
Förra sommaren blev späckad med digitala shower, det var så många att man tröttnade på dem och läste om vad som visats på den efteråt i stället. 2021 som skulle bli ett bättre år blev inte det och sommaren bjuder på ännu fler digitala sändningar. Juni är nedlusat med händelser och det är i princip varje dag. De avlöser till och med varandra och när en slutar börjar nästa.

Nu ansluter sig E3 till de som har livesändningar och det är väl ganska självklart när de har en digital mässa som rullar. Under E3 utses de bästa spelen av diverse journalister och det är Best of E3 som kommer att presenteras under själva showen.

”For this year’s event, we are collaborating with editors at some of the world’s leading video game media outlets to create the Official E3 2021 Awards Show, recognizing the show’s most anticipated games,” sade Stanley Pierre-Louis, President & CEO ESA. ”The broadcast is going to be packed with exciting announcements and reveals, and celebrating innovative publishers and developers is an ideal way to close E3 2021.”

Här ser du showen när den börjar, vilket det inte informerades om >>

E3 2018