Visste du att...

Zelda Skyward Sword HD bjuder på ny Amiibo

Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Den 16 juli släpps inte bara The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, utan även en ny Amiibo.

Zelda och Loftwing
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD bjuder på klassiska äventyr med förbättrad prestanda, smidigare rörelsekontroller och nya knappkontroller. Förutom själva spelet och Joy-Con-kontroller med tema från spelet släpps också en Amiibo-figur som föreställer Links barndomsvän Zelda och hennes Loftwing.

Amiibon släpps den 16 juli och den kan användas när som helst under äventyret ovan molnen eller på marken för att skapa en sparpunkt som man snabbt kan återvända till. Självklart köper man den nya Amiibon separat och den följer inte med spelet, vilket heller inte temapaden gör. Men det visste ni och vi sparkar inte öppna dörrar.