Visste du att...

Summer Games Fest börjar 10 juni

Summer Games Fest 2021

I brist på E3 och andra evenemang som brukar arrangeras poppar det upp digitala event. Summer Games Fest är inne på sitt andra Covid-år och med lite tur behövs inte digitala event snart.

Summer Games Fest
Rubriken är väl inte helt korrekt då digitala event förmodligen är här för att stanna. Alla kan inte åka på spelmässor världen över. Summer Games Fest är också lite lättare att tillgodose sig än digitala mässor. De senare är rätt jäkla trista för att vara ärlig.

Summer Games Fest är gratis att titta på och de som gör det möjligt är följande medverkande i alfabetisk ordning: 2K, Activision, Amazon Games, Annapurna Interactive, Bandai Namco Entertainment, Battlestate Games, Blizzard Entertainment, CAPCOM, Devolver Digital, Dotemu, Electronic Arts, Epic Games, Finji, Frontier, Gearbox Publishing, Hi-Rez Studios, Inner Sloth, Koch Media, Mediatonic, MiHoYo, PlayStation, Psyonix, Raw Fury, Riot Games, Saber Interactive, SEGA, Steam, SQUARE ENIX, Tribeca Festival, Tencent Games, Warner Bros. Games, Ubisoft, Wizards of the Coast och Xbox.

10 juni klockan 19.00
Arrangemanget börjar den 10 juni klockan 19.00 och du hittar allt via hemsidan. För att göra det lite mer underhållande kommer Weezer att spela live. Varför då kanske någon undrar? Och det är för att de ska ut på turné med en massa andra band och behöver göra reklam för det.