Visste du att...

Chaos Wastes-expansionen till Vermintide 2 kommer till konsoler i juni

Chaos Wastes till konsol i juni

Den nya expansionen till Warhammer Vermintide 2 har blivit poppis på PC och nu meddelar de svenska utvecklarna att konsolspelare får vara med och leka i juni.

Juni 2021
Som grafiken nedan berättar så har Chaos Wastes-expansionen till Warhammer Vermintide 2 varit mycket populär på PC. Nu kommer Chaos Wastes till konsoler och precis som till PC kommer det vara gratis för alla som äger basspelet.

Har man en Xbox och Game Pass, då behöver man inte ens äga det då det ingår i deras speltjänst. Nu försvinner spel från Game Pass och är det något du gillar kan det vara bra att hålla koll när det försvinner – så du hinner spela det innan det är borta eller slå till när det krängs billigt i och med att det lämnar Game Pass.

Inget exakt datum meddelas, men någon gång under juni och oavsett om det är första eller sista dagen i månaden är juni inte så värst långt borta.