Visste du att...

League of Legens-serie kommer på Netflix i höst

Mer spel på Netflix

Spel är hett och det visar sig fungera bra om man ser till hur många som tittade på The Witcher på Netflix.

Arcane
Nu är vi för att vara ärliga inte så tjenis med League of Legends, men trots det går inte fenomenet att missa. Netflix har meddelat en ny tecknad serie som kommer att heta Arcane och den kommer till hösten.

”League of Legends has inspired global fervor and fandom and we’re thrilled to be the home of the first television series set in this universe, Arcane. The series promises to be a visually spectacular thrill ride that will have viewers on the edge of their seats.” säger Dominique Bazay, Director, Original Animation på Netflix.

”Arcane was created as a love letter to our players and fans, who have been asking us for more cinematic experiences that dive deeper into the worlds and champions in League of Legends. Netflix, with its incredible global brand and shared goal of delivering premium, high quality content, is the perfect partner to help us bring Arcane to players around the globe.”säger Shauna Spenley, Global President of Entertainment på Riot Games.

Trailern säger mer än tusen citat, så kika på den vettja.