Visste du att...

CES är tillbaka i Las Vegas januari 2022

ces

CES är tillbaka

Digitala CES är över och arrangörerna öppnar dörrarna till Las Vegas Convention Center igen.

CES 2022
Arrangörerna är säkra på att januari 2022 kommer vara säkert att arrangera mässor och ett gäng stora varumärken har redan meddelat sin närvaro. Bland andra Amazon, AMD, AT&T, Daimler AG, Dell, Google, Hyundai, IBM, Intel, Lenovo, LG Electronics, Panasonic, Qualcomm, Samsung Electronics och Sony kommer att finnas på plats.

Mediadagarna äger rum 3-4 januari och själva mässan är 5-8 januari. Det ska bli intressant att se hur många som åker dit. Senast mässan ägde rum, vilket var i januari 2020, kom 170 000 personer till mässan. Arrangörerna kommer självklart att följa alla regler som gäller i januari. Vi håller tummarna för att världen är okej då, men är skeptiska och fortsätter hålla avstånd så länge det krävs – och det gör vi självklart genom att stanna hemma och spela spel.

CES 2020.