Visste du att...

Epic köper Fall Guys-utvecklaren Tonic

Epic har köpt Tonic Games

Populära Fall Guys ägs nu av Epic Games sedan de slog till och köpte upp utvecklaren Tonic Games.

Fall Guys
Inget kommer att förändras för spelarna säger Epic och det är väl ganska självklart, varför laga något som inte är trasigt. Spelet finns redan till PC och Playstation, med siktet inställt på Nintendo Switch och XBox.

”At Tonic Games Group we often say that ‘everyone deserves a game that feels like it was made for them.’ With Epic, we feel like we have found a home that was made for us. They share our mission to build and support games that have a positive impact, empower others and stand the test of time and we couldn’t be more excited to be joining forces with their team.” säger Dave Bailey, Tonic Games Group medgrundare och VD.

”It’s no secret that Epic is invested in building the metaverse and Tonic Games shares this goal. As Epic works to build this virtual future, we need great creative talent who know how to build powerful games, content and experiences.” säger Tim Sweeney, Epic Games grundare och VD.