Visste du att...

Nya datum för Dreamhack Atlanta och Winter i Jönköping

dreamhack winter logo

Dreamhack hackar på

Vilka event kommer egentligen att äga rum under 2021? Dreamhack har meddelat tre datum.

Jönköping och Atlanta
Dreamhack var sena med att ställa in sina evenemang förra året och flyttade initialt till datum bara några månader längre bort, men fick till slut ställa in helt. Nu har de meddelat två nya datum för 2021. Frågan är om man verkligen vill gå på evenemang i år?

Dreamhack…
Atlanta – 12-14 november
Winter, Jönköping 26-28 november

Madrid har inget datum, men förefaller vara det som kommer att få ett datum härnäst. Utöver dessa tre säger även Dreamhack att de kommer att meddela Valencia, Montreal, Rotterdam och Hyderabad.

Vill man gå på event under 2021?
En relevant fråga är om man vill gå på evenemang under 2021? Vem åker dit? Knappast de som skött sig och hållit sig isolerade för att inte sprida smittan. Vi skulle mer kunna spekulera i att det är de som inte är så värst noga som åker dit och vill man då trängas med den gruppen av besökare? Sen att ta sig dit via flyg, tåg eller buss med mera gör också att det blir osäkrare. Är alla vaccinerade vid det laget, är det de som skippar att vaccinera sig, eller är det besökare som kommer från andra länder? Ja, bra frågor och allt som allt så får vi väl se hur det blir med evenemang i år.