Visste du att...

LG meddelar TV med Stadia och Gforce Now

Lättare sätt att spela via LG

LG gör molnspelande mycket lättare och förmodligen bättre.

Gäller att ha stadia internetleverantörer
Rubriken kan ha uppskattats i Göteborg – eventuellt. Huruvida molnspelande funkar eller inte hör man ofta olika åsikter om, men den enda gången vi testat är nog via Xbox Gamepass och det fungerade bra. Att spela på mobilen var dock lite sådär och det berodde helt och hållet på skärmens storlek – eller hur liten den var. Nu kommer alltså LG med tv-apparater, OLED till och med, som har både Stadia och Gforce Now inbyggt.

Det här bör göra att spelandet blir precis så som man vill det ska vara. Tv-apparaten är säkert dyr, men man slipper å andra sidan köpa en konsol kan man väl argumentera. Plus om man har någon som inte tycker konsoler gör något för hemmets design så är det ju ett plus också.

Filmen nedan visar upp hur fantastiskt det är att spela på en LG-tv.

https://youtu.be/GQDcig4pRkg