Visste du att...

Svenska Machine Games utvecklar Indiana Jones-spel

Indiana Jones – Made in Uppsala

Machine Games har lämnat Wolfenstein bakom sig och hoppar nu på ett annat stort varumärke.

Uppsala
En gång i tiden var det Starbreeze som var Uppsalas stolthet. Sedan övertogs studion av bröderna Andersson och flyttade till Stockholm. Innan det hände hoppade typ halva studion av och de återfinns i Machine Games. Så nu är det nog Machine Games som är stadens stolthet? Sedan dess har de gjort sig ett namn via Wolfenstein. Nu har de bytt spår och spåret är Indiana Jones. Rätt koolt minst sagt.

Machine Games säger så här på Twitter
We’re developing a new Indiana Jones video game! As huge fans of the franchise, it’s a tremendous honor for us to create a brand-new Indiana Jones game with a completely original story. We’re very excited and can’t wait to share more in the future!

En teaser släpptes idag och du ser den nedan.