Visste du att...

Hyperx visar upp en massa nyheter på digitala CES

Hyperx visar upp nya prylar

CES är i år ett digitalt event då igen är vare sig sugen på att resa eller utsätta sig för onödiga risker. Okej, det finns några som är det, men inte teknikbranschen som tur är.

Långa namn
De nya produkterna som presenterades under den virtuella showen inkluderar företagets första mekaniska 60-procentstangentbord som heter Hyperx Alloy Origins 60 Mechanical Gaming Keyboard. Rullar av tungan… typ. Även laddningsstationen Chargellay Duo Controller för Xbox Series X/S och global tillgänglighet för Pulsefire Haste Gaming Mouse, Cloud II Wireless Gaming Headset och Cloud Revolver Gaming Headset + 7.1.

Hyperx Alloy Origins 60 Mechanical Gaming Keyboard
Alloy Origins 60-tangentbordet har en ultrakompakt formfaktor på 60 procent med en platsparande layout för att maximera utrymmet på skrivbordet för mesta möjliga musrörelse. Tangentbordet använder Hyperx röda linjära mekaniska switchar utformade med en kortare distans för mer responsiva kommandon. Hyperx Alloy Origins 60 använder exponerade LED-mönster med Hyperx Red-switchar och PBT-double shot-knappar med sekundära funktioner tryckta på sidorna för snabb igenkänning. Hyperx NGENUITY-programvaran tillåter användare att anpassa belysnings-, spelläge- och makroinställningar och erbjuder upp till tre profiler med inbyggt minne.

Tillgänglig i USA från 22 februari för $99,99 på HyperX Shop. Finns i EMEA-regionen från 22 mars.

Hyperx Chargeplay Duo Controller
Den officiella Xbox-licensierade Hyperx Chargeplay Duo är designad för Xbox och kompatibel med Xbox Series X/S och Xbox One trådlösa kontroller. Ytterligare två batteridörrar ingår för att passa på Xbox Series X/S trådlösa kontroller. Produkten har en snabb dockningsdesign vid basen samt LED-indikatorer som visar laddningsstatus för varje kontroller. Varje Chargeplay Duo innehåller också två 1400mAH uppladdningsbara batteripaket.

Tillgänglig i USA på Hyperx Shop i februari för $39,99.

Utökad tillgänglighet av Hyperx Pulsefire Haste
Pulsefire Haste använder en ultralätt bikupemönstrad design som erbjuder snabbare rörelser och ökad ventilation. Musen har TTC Golden Micro Dustproof-switchar med en hållbarhet på 60M klick, sex programmerbara knappar och inbyggt minne. Pulsefire Haste är byggt med PTFE-skates med låg friktion för enkelt glid och använder en Hyperflex USB-kabel utformad för att minska spänning och motstånd. Pulsefire Haste har grepptejp på båda sidor av musen samt vänster och höger musknapp samt en ersättningssats med PTFE-skates. Pulsefire Haste kan anpassas med Hyperx NGENUITY-programvaran och låter användare anpassa DPI-inställningar, RGB-belysning, knapptilldelningar och spela in makron.

Tillgänglig i Hyperx Shop, samt hos återförsäljare och e-handlare i Sverige och Norge från den 11 januari för 649 kronor.

Utökad tillgänglighet av Hyperx Cloud II Wireless
Ursprungligen släppt i USA, är Cloud II Wireless nu tillgänglig globalt. Cloud II Wireless bygger på arvet från den trådbundna Cloud II-designen, komforten, prestandan och hållbarheten och erbjuder uppslukande ljudupplevelser i spelen. Headsetet har Hyperx skräddarsydda virtuella 7.1-surroundljud- och 53mm-drivers som ger rikt och tydligt ljud för spel, arbete hemifrån och distansundervisning. Detta trådlösa headset sänder vid 2,4 GHz och erbjuder upp till 30 timmar3 batterilivslängd och 20 meters trådlös räckvidd4.

Tillgänglig i Hyperx Shop, samt hos återförsäljare och e-handlare i Sverige och Norge från februari för 1719 kronor.

Utökad tillgänglighet av Hyperx Cloud Revolver + 7.1
Ursprungligen släppt i USA, är Cloud Revolver + 7.1 nu tillgänglig globalt. Cloud Revolver Gaming Headset + 7.1 har uppslukande ljud, brett ljudintervall, en ljudklass i studiokvalitet tillsammans med Hyperx-komfort och hållbarhet. Cloud Revolver + 7.1 med virtuellt surroundljud2 erbjuder 50 mm riktade drivers för större djup och bredd för förbättrad ljudprecision i FPS- och öppna miljöspel. Inställningen av drivaren, den akustiska kammarens mekaniska design och större öronkoppar gör det möjligt för användare att tydligt och exakt höra motståndare för ultimat konkurrensfördel under spel.

Tillgänglig hos återförsäljare och e-handlare i Sverige och Norge från den 11 januari för 1619 kronor.

En av många Hyperx-ambassadörer som inte har något med artikeln att göra, men börjar spela hockey om ett par dagar – Filip Forsberg.