Visste du att...

10 mest önskade spelen 2021 på Steam

steam logo

Hetaste spelen enligt spelarna

Vilka spel är det som spelarna ser fram emot mest på Steam? Vi har topp 10-listan över alla de hetaste spelen.

Två svenskar bland topp 10
Listan är levande och förändras konstant, men toppen är relativt oförändrad då det är måååånga som lagt upp spelen på sin önskelista och det krävs rätt mycket för att komma upp på topp 10 eller för att platserna ska förändras. Bland topp 10 återfinns två svenska spel. Biomutant från Experiment 101 som förmodligen kanske kommer ut 2021, men skulle varit här 2020 egentligen. Andra spelet är Warhammer 40,000: Darktide från Fatshark.

Mest önskade spelen på Steam just nu
1. Dying Light 2
2. Party Animals
3. Hollow Knight: Silksong
4. Humankind
5. New World
6. Kerbal Space Program 2
7. Biomutant
8. Dwarf Fortress
9. Warhammer 40,000: Darktide
10. Nier Replicant

Se hela listan här. Bortsett från att du hittar hela listan där hittar du också den mest aktuella listan där.

100 meter från varandra
Lite kul är att spelen utvecklas runt 100 meter från varandra på Södermalm i Stockholm. Tidigare befann sig de båda företaget i samma hus, Fatshark på våning 3-4 och Experiment 101 på våning 6. Nu har dock Experiment 101 lämnat den byggnaden och som sagt flyttat cirka 100 meter bort.

Biomutant thq nordicBiomutant som ligger på plats sju.

Darktide som återfinns på plats nio.